Ford PUMA Hybrid 6.399.000.Ft

Ford PUMA Hybrid 6.399.000.Ft

Arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből.
Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hybrid motor:
a Ford Puma nem kéri az Ön figyelmét - egyszerűen megköveteli.

Új Ford PUMA Hybrid 5 ajtós Titanium 1.0T (125LE) MHEV EUR6.2 M6
már 6.399.000 Ft-ért.*

Új Ford PUMA benzines 5 ajtós Titanium 1.0T (125LE) EUR6.2 M6
már 6.279.000 Ft-ért.*

*Ford Credit finanszírozás esetén.

Jöjjön el a Ford CarNet márkakereskedésbe egy tesztvezetésre!

Technológia, mellyel élmény a vezetés

A Ford Pumában innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik az egyedülálló vezetési élményről. A Testreszabható vezetési tulajdonságok és a Ford Co-Pilot360 vezetéstámogató rendszerek hatékony segítséget nyújtanak a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás során. Az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer és a Vészhelyzeti kormány asszisztens pedig folyamatosan szemmel tartják Ön előtt az utat és időben figyelmeztetnek az esetleges veszélyforrásokra.

Előrelépés minden tekintetben

A Ford Puma már a tisztább, hybrid elektromos járművek új generációját képviseli. Kiváló teljesítményükkel, bámulatosan alacsony üzemanyagfogyasztásukkal és rendkívül kedvező CO2 kibocsátásukkal a Puma jövőbemutató, EcoBoost hybrid motorjai messze megelőzik a hagyományos, nem hybrid versenytársaikat.

Tökéletes egyensúly

Nemcsak szép, de okos is. Az új Ford Puma stílusos belterében kellemes tapintású bőrkárpit, kifinomult dizájn és részletekig átgondolt technológiai és formai megoldások fogadják az utasokat. Az első ülések kényelméről speciális deréktámasz és integrált masszázsfunkciók gondoskodnak, az egyedülálló vezetési élményért pedig innovatív technológiák és intelligens funkciók sora felel. 12,3"-os digitális műszerfal, külső alkalmazások futtatására is felkészített SYNC 3 információs- és szórakoztatóközpont fejlett, 8"-os érintőképernyővel és beépített FordPass Connect modemmel - mindez azért, hogy az új Ford Puma vezetése az Ön számára a lehető legélvezetesebb legyen. 

Okosan bánik a térrel

A modern életstílus innovatív megoldásokat igényel a helykihasználás terén is. Kategóriájában legnagyobb, kompromisszumoktól mentes csomagterével a Puma itt sem vall szégyent. A tekintélyt parancsoló megjelenés és a gyönyörűen megtervezett, stílusos formák a Puma esetében átgondolt funkcionalitással párosulnak. A sokoldalúság és praktikum a dizájn minden apró részletében tetten érhető.

Védelemre tervezték

A veszélyforrásokra figyelmeztető Ütközésmegelőző rendszertől a tapadásért és stabilitásért felelős intelligens technológiai megoldásokig minden egyes fejlesztésünk középpontjában az Ön védelme állt. Az új Ford Pumában ezért kifinomult vezetéstámogató rendszerek sora gondoskodik a vezető, az utasok és a többi közlekedő biztonságáról.

További részletek a Ford CarNet márkakereskedésekben.

• CarNet Auto-Fort 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3.

• CarNet Auto-Fort 1044 Budapest, Váci út 66-72.

• CarNet Auto-Fort 1215 Budapest, Védgát utca 45.

• CarNet For-Top 9028 Győr, Kismegyeri u. 2.

• CarNet For-Top 2800 Tatabánya, Alkotmány u. 1/a

• CarNet For-Top 9400 Sopron, Győri u. 42.

Írjon nekünk!

CNFO-65403164
"Az ajánlat Új Puma (2019) 5-ajtós Titaminum 1.0T (125LE) MHEV EUR6.2 M6 modellre vonatkozik. A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,7-6,5 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátás: 107-149 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek."  
Az ajánlat 2020. július 1-től szeptember 30-ig megkötött vevőszerződésekre illetve visszavonásig érvényes.

*A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal! CO2-kibocsátás (1,0 motor, 125 LE mHEV): 124-132 g/km.

.