Ford családi ajánlatok

Ford családi ajánlatok

Ford családi autók, állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor. A Ford 7, illetve 9 üléses autói az ilyen esetekre nyújtanak kényelmes megoldást, ráadásul most 2,5 millió forintos állami támogatással juthat hozzá a kiemelt modellekhez. Olvasson tovább, és ismerje meg a támogatás részleteit!

A további részletekkel kapcsolatban a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendeletben tájékozódhat, vagy érdeklődjön a legközelebbi Ford márkakereskedésben.

Ford családi autók,
állami támogatással

Image

Ford S-Max

A Ford S-Maxban a dinamikus megjelenés találkozik a tágas belső tér nyújtotta lehetőségekkel. A család kényelmesen elfér, hosszabb utazások alkalmával pedig a bővíthető csomagtér tesz jó szolgálatot. Innovatív technológiái garantálják a kiemelkedő vezetési élményt és gondoskodnak az autóban ülők biztonságáról.
Ford S-Max aktuális ajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!
Image

Ford Galaxy

Prémium minőségű hétüléses, egy igazi élmény. Kategóriájának legtágasabb modellje, a Ford Galaxyban mindenkinek és mindennek egyaránt jut hely.
A tágas belső térnek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen utazhat, miközben a biztonságról a Galaxy intelligens megoldásai és forradalmi technológiái gondoskodnak.
Ford Galaxy aktuális ajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!
Image

Ford Tourneo Connect

Újratervezett külső, még színvonalasabb belső kialakítás, fokozott hatékonyság – a Tourneo Connect tökéletes választás, szállítson bárkit vagy bármit. Mindegy, hogy 5 vagy 7 üléses változatra vágyik, zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható. Számos alapfelszereltség került beépítésre, ami eddig nem.
Ford Tourneo Connect aktuális ajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!
Image

Ford Tourneo Custom

Mindenkinek és mindennek jut hely. Minőségi ugrás a személyszállítók között.
Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső.

Ráadásul olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.
Ford Tourneo Custom aktuális ajánlatainkról érdeklődjön kollégáinknál!
* Ford Credit finanszírozás részleteiről, feltételeiről, a THM mértékéről márkakereskedéseinkben tájékozódhat. A jelen hirdetésben szereplő ajánlat tájékoztató jellegű, a készlet erejéig érvényes, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedéseinkhez!