Ford családi ajánlatok

Ford családi ajánlatok

Ford családi autók, állami támogatással

Egy nagy családnak nagy kihívásokkal kell szembenéznie, ez pedig különösen igaz, amikor utazásra kerül sor. A Ford 7, illetve 9 üléses autói az ilyen esetekre nyújtanak kényelmes megoldást, ráadásul most 2,5 millió forintos állami támogatással juthat hozzá a kiemelt modellekhez. Olvasson tovább, és ismerje meg a támogatás részleteit!

A további részletekkel kapcsolatban a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendeletben tájékozódhat, vagy érdeklődjön a legközelebbi Ford márkakereskedésben.

Ford családi autók,
állami támogatással

Image

Ford S-Max

A Ford S-Maxban a dinamikus megjelenés találkozik a tágas belső tér nyújtotta lehetőségekkel. A család kényelmesen elfér, hosszabb utazások alkalmával pedig a bővíthető csomagtér tesz jó szolgálatot. Innovatív technológiái garantálják a kiemelkedő vezetési élményt és gondoskodnak az autóban ülők biztonságáról.
Ford S-Max akár 5 999 000 Ft-tól állami támogatással
 2019. július 1-től, valamint Ford Credit finanszírozás igénybe vétele esetén*
Image

Ford Galaxy

Prémium minőségű hétüléses, egy igazi élmény. Kategóriájának legtágasabb modellje, a Ford Galaxyban mindenkinek és mindennek egyaránt jut hely.
A tágas belső térnek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen utazhat, miközben a biztonságról a Galaxy intelligens megoldásai és forradalmi technológiái gondoskodnak.
Ford Galaxy akár 6 300 000 Ft-tól állami támogatással
 2019. július 1-től, valamint Ford Credit finanszírozás igénybe vétele esetén*
Image

Ford Tourneo Connect

Újratervezett külső, még színvonalasabb belső kialakítás, fokozott hatékonyság – a Tourneo Connect tökéletes választás, szállítson bárkit vagy bármit. Mindegy, hogy 5 vagy 7 üléses változatra vágyik, zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható. Számos alapfelszereltség került beépítésre, ami eddig nem.
Ford Tourneo Connect akár 4 400 000 Ft-tól állami támogatással
 2019. július 1-től, valamint Ford Credit finanszírozás igénybe vétele esetén*
Image

Ford Tourneo Custom

Mindenkinek és mindennek jut hely. Minőségi ugrás a személyszállítók között.
Kivételes kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső.

Ráadásul olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.
Ford Tourneo Custom akár 5 200 000 Ft-tól állami támogatással
 2019. július 1-től, valamint Ford Credit finanszírozás igénybe vétele esetén*
* Ford Credit finanszírozás részleteiről, feltételeiről, a THM mértékéről márkakereskedéseinkben tájékozódhat. A jelen hirdetésben szereplő ajánlat tájékoztató jellegű, a készlet erejéig érvényes, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal Ford márkakereskedéseinkhez!