Fiat
Talento Panorama

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ZSENIÁLIS
SZÁLLÍTÓ

Az intelligencia az alkalmazkodás képessége. Az a képesség, hogy a különböző helyzetekbenmindig megtaláljuk a tökéletes megoldást. A TALENTOmindigmegtalálja. A személy- és áruszállításratervezettTalentoamindennapi munkát megkönnyítő megoldások széles skáláját kínálja a szakembereknek, a rakodási funkcióktól kezdve a különböző kiegészítőkig.
fiat-talento-panorama

ZSENIÁLIS
KÜLSŐ

A Talento AGRESSZÍV kialakításából első pillantásra kiderül, hogy ez az egyedi furgon kemény munkára tervezett járművek családjának tagja. Stílusát tekintve a Talento kompakt és arányosan kialakított: az előrenyúló szélvédő szinte összeolvad a rövid motorháztetővel, így a jármű eleje összességében impozáns és dinamikus benyomást kelt. A horizontális designmerész, letisztult vonalaival emlékeztetet a Fiat Professional család többi tagjára, és amellett, hogy dinamizmust és stabilitást sugároz, a jármű szélességét és rakterének méretét is sejteti, melynek tágas kialakításáról a négyzetszerű hátsó rész is árulkodik. A Talento zseniális designja méreteiben is megmutatkozik: megfelel a városi méretkorlátozásoknak, de raktere hatalmas befogadóképességének köszönhetően minden vállalkozásnak segít az előrejutásban

Végsebesség

0

km/h

Raktér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-talento-panorama

IRODÁJA ELKÍSÉRI
AZ UTAKON.

A Talento belső tere az elkötelezett szakemberek tökéletes irodája. A komfortot és funkcionalitást ügyesen ötvöző kabinban minden olyan felszerelés megtalálható, melyekkel a munka kellemes élménnyé varázsolható. A középső ülés praktikus asztallá alakíthatósága és a középkonzolra szerelhető okostelefon-* és tabálagéptartó* csak néhány azon számos zseniális megoldás közül, melyek a Talento belső terét pótolhatatlan munkaállomássá teszik.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-talento-panorama

NAGYSZERŰ .
EREDMÉNYEK .
MINDENHOL

A Talento teljesítményét az EURO 6 MOTOROK teljes palettája biztosítja, köztük a megbízható, TwinTurbo motorral, mely a TRACTION+ hajtásrendszernek és a Hill Holder funkcióval kiegészített elektronikus menetstabilizátornak (ESC) köszönhetően mindig eljuttatja céljához. Ez a megbízható, nagy teljesítményű és EURO 6 MOTOROK költséghatékony MOTOR AKÁR 145 LE leadására képes. Alacsony fogyasztásának és nagyfokú hatékonyságának köszönhetően tökéletes társ a munkában.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-talento-panorama

ZSENIÁLIS
TECHNOLÓGIA

A technológia minden vállalat életében fontos szerepet játszik. Vívmányait pedig a Talento is előnyére fordítja. A kulcs nélküli nyitás és indítás rendszerét kimondottan az olyan elfoglalt szakemberek számára terveztük, akiknek mindig van valami a keze ügyében. A parkolás a Talentóval most még egyszerűbb, köszönhetően az integrált tolatóradarnak és hátsó kamerának, melynek képe a belső tükrön jelenik meg. A ViewPlus visszapillantó tükrök emellett csökkentik a holtteret és nagyobb oldalsó látóteret biztosítanak. A technológiai felszerelést a 7"-OS ÉRINTŐKÉPERNYŐS RÁDIÓ és navigációs rendszer teszi teljessé.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-talento-panorama

ZSENIÁLIS
KARRIER

A sikeres vállalkozás kulcsa a sokoldalúság. Legyen szó akár áruról, akár utasokról, a Talentót úgy tervezték, hogy mindent és mindenkit hatékonyan szállítson, de mégis megőrizze kompakt kialakítását – éppen ezért tökéletes a városokban való használatra.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-82137621