Fiat Qubo

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

DESIGN
ÉS KÜLSŐ

Eredeti és lenyűgöző autó ultrakompakt méretekkel, egyedi vonalvezetéssel és hihetetlen raktérfogattal.
fiat-qubo

INTELLIGENS
OKOS ÉS TÁGAS

A Fiat Qubo előről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

Végsebesség

0

km/h

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-qubo

A QUBO EGYÜTT
ÖRÜL ÖNNEL

A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát. Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra.Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására. A Qubo együtt örül önnel az életnek, akárhová is szállítsa önt – távoli helyekre vagy csak a sarkon túlra.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-qubo

BEÁLLÍTHATÓ
SEBESSÉG

Állítsa be a kívánt utazósebességet, és az új Qubo segít tartani azt az egész út alatt. A második generációs közvetlen befecskendezéses dízelmotorok legkisebb és legfejlettebb tagja is elérhető, ezért még fürgébb és szórakoztatóbb. Alacsony fogyasztást és kiváló teljesítményt garantál.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-qubo

TRACTION+

A kivételesen sokoldalú Qubo elérhető Trekking változatban is. A speciális lökhárítóval rendelkező és 10 mm-el megemelt hasmagasságú Qubo Trekking-et azoknak szántuk, akik imádják a természetet. A Qubo Trekking rossz útviszonyok közti továbbhaladását ugyanis a Traction+ rendszer segíti, amely az önzáró differenciálmű funkcióját tölti be úgy, hogy a rosszabb tapadású kereket lefékezi, lehetővé téve így a hajtóerő átirányítását a másik, jobban tapadó kerékre.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-qubo

A FIAT QUBO-T
KÖNNYŰ VEZETNI

Valamennyi kezelőszerv kéznél van, a műszerezettség optimális. Az utazás örömét kétféle váltó biztosítja: a manuális öt fokozatú és a Dualogic™ automata hat fokozatú sebességváltók. Az életet az utastérben a számtalan rakodási lehetőség is megkönnyíti, mint például az utas felöli kesztyűtartó a műszerfalon, amely ideálisan van kialakítva laptop elhelyezéséhez, vagy a kétoldali tolóajtók. A magas üléspozíció és a nagy üvegfelületek bizitosítják a belső tér optimális fényviszonyait és a kilátást.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-00306097