Fiat 500L

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

IGAZÁN
EGYEDI

Az 500L az egyedülálló külső méretek, a nagy belső tér, a kiváló funkcionalitás és a tökéletes kényelem nemes ötvözete. A szalagszerűen körbefutó nagy felületű üvegezés kiváló kilátást biztosít minden irányba, míg a szélvédő oszlopba ültetett ablak vezetés és parkolás közben is segíti a vezetőt. A műszerfalon külön csoportba kerültek a menetparaméterekről tájékoztató műszerek, valamint a telematikai információkat szolgáltató berendezések kijelzői és kezelőelemei, a tároló rekeszekben pedig minden apróságnak megvan a maga helye.
fiat-500l

ÚJ DIZÁJN,
EGY MÉG IKONIKUSABB
KINÉZETÉRT

A Fiat 500L a Fiat B-szegmensű új platformájra épül. Innovatív koncepciójának köszönhetően széles és sokoldalú ügyfélkört céloz meg. Az 500L modell ezen felül a belső tér kényelmének és kihasználásának területén új mércét állít fel.

Végsebesség

0

km/h

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Cross

Az 500L Cross a modellcsalád legkalandvágyóbb tagja. Olyan embereknek készült, akik a hétköznapi helyzeteket is élménydús felfedezéssé tudják formálni. Élvezd az utazást a városi ütközésmegelőzővel, a hátsó parkolóradarral, az eső- és sötétedésérzékelővel, valamint a telefontükrözést is magába foglaló 7"-os Uconnect™ HD rendszer technológiai előnyeit és az első kartámasz, valamint az automata légkondicionáló kényelmét.

Városi ütközésmegelőző

Eső- és sötétedésérzékelő

Automata légkondicionáló

Első kartámasz

Uconnect™ rendszer

Parkolóradarok

Mirror

Maradj mindig kapcsolatban a családoddal, adj helyet a stílusnak és a technológiának a karosszéria színű tükörházzal, a 3,5"-os színes központi TFT kijelzővel, a tempomattal és élvezd a 7"-os, telefontükrözésre is képes Uconnect™ HD rendszerrel felszerelt belteret a karosszéria színű műszerfalborítással és az 500 logóval együtt. Opcióként fényes ezüst tetőt és kéttónusú fényezést is kérhetsz.

7"-os Uconnect™ HD rendszer telefontükrözéssel

LED-es nappali menetfény

Tempomat

Bicolor fényezések széles palettája

Exkluzív, ezüst színű tető

BELSŐDESIGN

fiat-500l

KÉNYELEM

Az 500L Mirror belterében mindent a vezetési élmény figyelembe vételével alakítottunk ki. Készülj fel a stílusos és kényelmes utazásra és az olyan kifinomult beltéri részletekre, mint a karosszéria színű műszerfalborítás és a prémium minőségű fekete szövet ülés.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-500l

MULTIJET II
MOTOROK

Az 500L az innovatív MultiJet II technológiát a Dualogic™ 5 sebességes robotizált váltó hatékonyságával ötvözi a lehető legkényelmesebb vezetés, valamint még alacsonyabb kibocsátás és üzemanyag fogyasztás érdekében.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-500l

INDULJON A
KALAND

Az 500L egy bárhova bármikor típusú autó, amelyet azoknak terveztünk, akik szabadidejük minden másodpercét utazással és felfedezéssel töltik. Az állítható ülések, a 7"-os Uconnect™ HD LIVE rendszer érintőképernyője, az USB port, a digitális rádió (DAB), az Apple CarPlay/AndroidAuto telefontükrözés minden egyes utazást felejthetetlenné tesz, legyen szó városi, vagy városon kívüli túráról. Töltődj fel élményekkel, minden teret megadunk erre.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-500l

A DESIGN
TÖRTÉNETE

A Fiat története több mint egy évszázadra nyúlik vissza. Kezdve Dante Giacosa, az eredeti 500 tervezőjétől Robert Giolito – az új 500 megalkotójának – a Fiat jelenlegi főtervezőjéig, folyamatosan érzékelhető a törekvés a technikailag fejlett és stílusát tekintve egyedi gépkocsik tervezésére csakúgy, mint a világhírű olasz design sikere mögött álló kreativitás tiszeletére is. Saját kategóriájukban az első gépjárművek, amelyek a Fiat márka történetében valódi mérföldkőnek számítottak. Közülük az első, az 1956-os Multipla 600 modell az 500L projektben is fontos szerepet játszott, mivel a belső tér sokoldalúságának és optimális kihasználásának egyfajta prototípusát jelentette.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-70448063