Fiat 500

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A RÉSZLETEK
TÖKÉLETESSÉ TESZNEK!

Elég egy pillantást vetni a karosszéria színével megegyező színben tündöklő hátsó lámpatest betétekre, vagy a körkörösen fellelhető króm betétekre, míg belül az új műszerfal, az új kormánykerék, az új kezelőgombok és a legújabb anyagok használata tűnik fel, melyek trendibbek mint valaha: az Új 500-as minden egyes részlete az autó eredeti személyiségét hivatott hangsúlyozni, ugyanakkor még kifi nomultabb státuszt adnak a modellnek.
fiat-500

Az igazi kaland...

A Fiat 500 modelljeivel létrehoztuk a menetdinamika, valamint a személyre szabható, egyedi dizájn korábban nem tapasztalt, izgalmas keverékét. Ezáltal, Ön megalkothatja a saját stílusához legjobban illő, tökéletes Fiat 500-at.

Végsebesség

0

km/h

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-500

LEGYEN MINDEN
ÚTJA KÉNYELMES

A műszerfal kialakítását az alapoktól átdolgoztuk, melynek köszönhetően az új fedélzeti technológiákkal tökéletes összhangot alkot. A krómozott elemek és a lekerekített kialakítású vezérlőszervek gyönyörködtetik a szemet. Ám az új 500 nem csak szép, praktikus is: a műszerfalon új kesztyűtartó lett elhelyezve, valamint az új középkonzolon USB/Aux csatlakozók találhatók, a pohártartó tálca pedig nagyobb, mint eddig volt.  Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztük, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-500

INNOVATÍV
TWINAIR MOTOROK

Az 500-as a nagyteljesítményű TwinAir motorral szerelt, mely magába foglalja a Fiat, benzinmotorok számára kifejlesztett számos innovációját. A motor a „kevesebb-több” elgondolás jegyében fogant technológiai fejlesztés eredménye, ahol a hengerűrtartalom, a hengerek száma és a motor mérete is csökkent. Ez a megoldás jelentősen, akár 30%-al csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, mialatt a hozzáadott turbo feltöltő ugyanazt a teljesítményt biztosítja.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-500

SZERETI
A TÁRSASÁGOT

Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos. Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és információs és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE rendszerekkel, és nem utolsó sorban a UconnectTM online információs rendszerrel.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-500

A TÖKÉLETES
ELLENŐRZÉS ALATT

Ezért lehet felszerelve egy 7’’-os digitális TFT műszeregységgel, mely amellett, hogy nagyon jól néz ki, igazán hasznos is, hisz minden olyan információt megmutat, melyre vezetés közben szükség lehet. Mutatja például a sebességmérő, a fordulatszámmérő, a hőmérő, a váltásjelző és fedélzeti számítógép adatait.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-79427426