Fiat Panda VAN

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

EGYSZERŰEN
HATÉKONY

Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz, melyek lehetôvé teszik, hogy ugyanolyan kényelemben dolgozhasson, mint eddig. Itt kell megemlítenünk az ergonomikus mûszerfalat a könnyen kezelhetô és hozzáférhetô kezelôszervekkel, a tágas tárolózsebeket, melyeknek köszönhetôen munkaeszközei mindig karnyújtásnyira lesznek, a magasan elhelyezett sebességváltó kart, valamint az új, helytakarékosan pozícionált kézifékkart.
fiat-panda-van

d’ARCO

A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják, amelyet World Class Manufacturing (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon. A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen, a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron és a számos stíluselemen túl, amelyek egyedivé teszik a modellt, az igazi különlegességet az jelenti, hogy mérnökeink a tervezés és összeállítás során a legnagyobb figyelmet a minőségnek szentelték.

Végsebesség

0

km/h

Raktér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-panda-van

CARGO
BOX

A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést. De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-panda-van

FIRE

A legendás FIRE motorgeneráció naprakésszé tett tagja, mely hosszú időn át lesz megbízható társa a mindennapi városi közlekedésben, de akkor sem jön zavarba ha alkalmankénti hosszabb útra indul.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-panda-van

DUALDRIVE™

A Panda Van modellbe épített exkluzív tartalmak, mint például az ergonomikus műszerfal és a könnyen hozzáférhető vezérlőszervek kényelmesebbé teszik a munkát, míg a Dualdrive™ szervokormány és Blue&Me TomTom Live navigáció (opció) megkönnyítik a városi közlekedést és garantálják, hogy mindig célba ér.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-panda-van

1 m3

A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést. De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását. A raktér padlója alatt elhelyezett speciális “Cargo Box” (opció) tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít szerszámainak.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-38030577