Fiat Fiorino

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ODA IS ELJUT, AHOVÁ
A TÖBBIEK NEM

Kívül kompakt, belül tágas, és mindenekelôtt rendkívül gazdaságos. A Fiat család legfiatalabb tagja arra született, hogy megkönnyítse a munkáját. Úgy tervezték, hogy könnyedén mozogjon még a belvárosban is, így a Fiorino eddig elérhetetlen célpontokba is eljuttatja. Könnyen irányítható és fürge, akár egy városi autó.
fiat-fiorino

AZ ÚJ FIORINO
KOMPAKT

Mától pedig még különlegesebb képviselője kategóriájának, melynek mindig is büszke előfutára volt. Haszongépjármű lelkével, személyautó kialakításával és számos új funkciójával teljesítmény, kényelem, funkcionalitás és teherbírás tekintetében egyaránt a maximumot nyújtja a kategóriában, és mindemellett fenntartási költsége is rendkívül kedvező. Tökéletes városi használatra, fürge a sűrű forgalomban, könnyű vezetni és parkolni: ideális jármű háztól-házig szállításokra. Bárhova is vezessen útja, az ÚJ FIORINO készen áll a kihívásra.

Végsebesség

0

km/h

Raktér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-fiorino

ERGONÓMIKUS
PIHENTETŐ VEZETÉS

Az állítható kormánykerék és állítható, komfortos ülések gondoskodnak arról, hogy optimális üléshelyzetben és maximális kényelemben vezethesse a járművet.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-fiorino

AZ EMELKEDŐK
SEM TARTJÁK VISSZA

Az Új Fiorinóhoz a kategória legteljesebb Euro 6 motorkínálatából választhatja ki az Önnek megfelelőt. A MultiJet2 dízelmotorokat kiváló vezetési élmény, kimagasló teljesítmény, alacsony fenntartási költség és környezetbarát működés jellemzi. Mindezek mellett az alacsony fogyasztás is rendkívül fontos. Az Új Fiorinóval bemutatkozik az EcoJet verzió, mely jelentősen alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásának és károsanya-kibocsátásénak köszönhetően akár 14%-kal csökkentheti költségeit.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-fiorino

INTEGRÁCIÓ

A Fiorino fedélzetén minden eszközt tökéletesen integráltunk a műszerfalba.
A kormánykeréken elhelyezett vezérlőszerveknek köszönhetően pedig anélkül kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat, hogy kezét levenné a kormánykerékről.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-fiorino

RAKTÉRFOGAT ÉS
SOKOLDALÚSÁG

Kompakt méretek, agilitás és rugalmasság. Az Új Fiorinót tökéletes külső méreteivel egyértelműen városi használatra tervezték: a furgon 3,957m hosszú és 1,716 m széles. A négyzet alapú raktér meglepően tágas: 1,52 m hosszú (2,50 m lehajtott utasüléssel), 1,21 m magas és 1,47 m széles (kerékdobok közötti távolság: 1,05 m). Térfogata 2,5 m3, de lehajtott utasüléssel a 2,8 m3-t is eléri.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CAFI-46683736