Fiat
Ducato Combinato

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ÚJ GENERÁCIÓ
MUNKÁBAN

Legyen szó személy- vagy áruszállításról, a Ducato minden elvárásának megfelel
fiat-ducato

BIZTONSÁG
HATÉKONYSÁG

Elhelyezésük optimális elsődleges funkciójuk ellátásához, kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek a jármű alakjához. A lámpák az új design-nak köszönhetően kompakt méretük ellenére 40%-kal több fényt biztosítanak. A nappali LED menetfények (opció) tartósak, energiatakarékosabbak, alacsonyabb fogyasztást tesznek lehetővé és egyedi stílusúak.

Teljesítmény

0

LE

Ülőhely

0

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-ducato-combinato

ELEGANCIA ÉS
FUNKCIONALITÁS

A Ducato vezetőülése alkalmazkodik a sofőrhöz: Állíthatja az ülés magasságát és a deréktámaszt, hátra és előre csúsztathatja az ülést és állíthatja a kormánykerék állását, hogy mindig a legkényelmesebb és legjobb pozícióban vezethesse járművét. Az ülés fűthető és rugókkal és állítható kartámasszal is felszerelhető.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-ducato-combinato

TELJESÍTMÉNY
GAZDASÁGOSSÁG

Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelző rendszerrel felszerelt MultiJet motorok rendelhetők Start&Stop rendszerrel. Az összes manuális verziót 6-fokozatú sebességváltóval szállítjuk, speciális váltóáttételekkel a a dízel és CNG üzemanyagrendszerű Maxi modellekhez.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-ducato-combinato

MAXIMÁLIS
SOKOLDALÚSÁG

Válassza a FlexFloor verziót, és biztos lehet benne, hogy járműve minden igényéhez alkalmazkodni fog. A padlóra szerelt alumínium síneknek köszönhetően a belső teret tetszés szerint testre szabhatja. A speciális rögzítőrendszernek köszönhetően pedig az egyes ülések szabadon mozgathatók és áthelyezhetők.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-ducato-combinato

VÉSZFÉK
RENDSZER

Autonóm vészfék rendszer egy olyan integrált rendszer, amelynek célja, hogy megelőzzön vagy tompítson egy lehetséges ütközést. A rendszer egy kamera segítségével észleli az úttesten levő akadályokat, és figyelmezteti azokra a vezetőt, amennyiben a sofőr nem reagál, vészfékezésbe kezd.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-49062669