Panda Trussardi

Panda Trussardi

Divatcikk lesz a Fiat Panda.

 
1911-ben kezdték bőrkesztyűkkel Trussardiék, mára az egyik legismertebb olasz divatmárka, akik most a Fiat Pandán igazítottak.

Dante Trussardi 1911-ben alapította divatcégét, mely kezdetben csak bőrkesztyűkkel foglalkozott. Ezeket nem csupán az utcán láthatták viszont, hanem a második világháború idején ő szállította az olasz hadseregnek is a kesztyűket. 1970-ben Dante vadászbalesetben vesztette életét és ekkor vette át tőle Nicola Trussardi az üzletet. Innentől már táskákkal, övekkel és cipőkkel is bővült a kínálat, amit aztán az évek során egyre több holmi követett. A divatcéget a mai napig Trussardiék vezetik. Ők segítettek most a Fiatnak egy luxusra hajazó változatot csinálni az összkerekes Pandából.
Image
Image
Ha az ajtón lévő Trussardi feliratokból nem lenne gyanús, akkor a kerekeken és a hátsó kisablakon lévő logókból már egészen biztosak lehetünk benne, hogy minden idők legfényűzőbb Panda 4X4-esével van dolgunk, melyet akár matt vagy fényes kávé barnában is rendelhetnek a trendi Pandára vágyók. A beltérben a fekete bőr és barnás szövet kárpitozás az új, természetesen itt is nagy mennyiségben használták a Trussardi jellegzetes logóját, melyen egy agár látható.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu weboldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2019/09/21/fiat-panda-trussardi-bemutato/