Auto-Fort  Szerviz Akció

Auto-Fort Szerviz Akció

Ajándék ózonos utastér tisztítás minden bruttó 35 000 Ft feletti szerviz szolgáltatás megrendelése esetén.

kerekcsere-centiorozassal

Szervizeltesse nálunk Citroën-jét!

Márkaszervizünk Budapesten Csepelen a Gubacsi-hídnál, vagy akár hozom-viszem szolgáltatással is, kényelemben és biztonságban!

Az Auto-Fort az ország egyik legnagyobb Citroën márkaképviseleteként közel három évtizede működteti márkakereskedéseit és márkaszervizeit.

Ne habozzon, foglaljon szerviz időpontot most!
*Az ajánlat 2020.május 29-ig foglalt szerviz időpontokra érvényes.
Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen szerviz kérdésben!

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-54401429

Kérjük az időpontokat hétfőtől - péntekig (szervizünk nyitva tartásának megfelelően) jelölje meg, köszönjük!

* Visszavonásig érvényes

 

7990 Ft helyett most ingyenesen igénybe veheti új szolgáltatás-csomagunkat (Citroen Video Check + hozom-viszem szolgáltatás, Budapest közigazgatási határán belül, amennyiben a javítás költsége meghaladja a 35.000 Ft összeget.)

 

A Triplex Kft. felhasználhatja az itt megadott adatokat arra, hogy értesítse Önt postai úton, telefonon, sms-ben vagy email-ben új termékeiről vagy szolgáltatásairól, illetve hogy javítsa az Önnek nyújtott szolgáltatások minőségét. Adatai csak Triplex Kft. márkakereskedései és a szerződésben álló gépjármű importőrök számára elérhetők. További információkért kérjük, tekintse át Adatvédelmi tájékoztatónkat. Beleegyezik abba, hogy Triplex Kft. felhasználja az itt megadott személyes adatait későbbi kapcsolatfelvétel céljából?

További részletek a Citroën CarNet Auto-Fort márkakereskedésekben!