Citroen C-Elysee

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ELEGÁNS ÉS
KIEGYENSÚLYOZOTT DESIGN

Az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE új arcot öltött, amely egyszerre teszi modernné és még kifejezőbbé az autó elölnézetét. Az új, szélesebb hűtőrács krómcsíkjai beleolvadnak a fényszórókba.A LED-es menetfények a ködfényszórók felett kaptak helyet, ami az új frontrésznek finom eleganciát kölcsönöz. Az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE hátsó lámpái 3D hatásúak. Eleganciájuk mellett szélesebbnek mutatják a karosszériát.
citroen-c-elysee

MINDIG BÍZHAT
BENNE

Az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE-t úgy tervezték, hogy ellenálljon az időnek és a kilométereknek. Ez egy igazán robusztus autó, amelynek minden részlete a tartósság jegyében készült. Hasmagassága miatt a mostohább útviszonyokat is jól tűri, az ajtói dupla szigetelésűek, karosszériaelemeinél különösen ellenálló rögzítéseket alkalmaztak.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Feel
Szériafelszereltség főbb elemei:
 • Krómkeretes műszeregység (kilométer óra és fordulatszám mérő)
 • 15" acél keréktárcsa, "Asterodea" dísztárcsa és defektjavító készlet
 • Narancs megvilágítású középső műszeregység kijelző
 • Kilincsek és tükörházak a karosszéria színében
 • Ködfényszórók
 • Rádió
 • Elektromosan állítható és fűtött visszapillantó tükrök
 • Manuális klímaberendezés
 • Osztottan dönthető hátsó üléspad, teljes értékű hátsó fejtámlákkal
Shine
A szériafelszereltség főbb elemei( LIVE felszereltségen felül):
 • 16" acél keréktárcsa, "Steel&Style" dísztárcsa és defektjavító készlet
 • Külső krómdíszítés az ablakoknál és az első lökhárítón
 • Fehér megvilágítású középső műszeregység kijelző
 • Bőrbevonatú kormánykerék és bőr váltógomb
 • Elektromos hátsó ablakemelők

BELSŐDESIGN

citroen-c-elysee

MAGAS FOKÚ
KÉNYELEM

A CITROËN kimagasló kényelemben kívánja részesíteni gépjárművei valamennyi utasát, ezért CITROËN ADVANCED COMFORT® néven átfogó programot dolgozott ki. A program a testi-lelki jólét biztosítása érdekében alkalmazott innovatív és intelligens, csúcstechnológiás megoldásokból áll. Az ügyfelek elvárásait maximálisan figyelembe vevő eljárás is azt bizonyítja, hogy a CITROËN méltán híres a kényelem terén elért eredményeiről és merész, úttörő hozzáállásáról. A program négy pilléren nyugszik: finom tapintású anyagok és kiváló akusztika, minden körülmények között praktikusnak bizonyuló utastér, kikapcsolódást biztosító nyugodt légkör és hasznos, intuitív technológiák.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-c-elysee

ERŐS ÉS
TAKARÉKOS MOTOROK

A CITROËN motorokat optimális teljesítmény, fogyasztás és nagyfokú tartósság jellemzi. Az ÚJ CITROËN C-ELYSÉEa legújabb fejlesztésű motorokat kínálja: a PureTech 82 és a VTi 115 benzinmotorokat, valamint a BlueHDi 100 dízel motort. A BlueHDi technnológia eredményesen szorítja vissza a káros Nitrogén-oxidok kibocsátását és megsemmisíti a koromrészecskék 99,9 % -át.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-c-elysee

INTUITÍV
TECHNOLÓGIÁK

Immár az ÚJ CITROËN C-ELYSÉE-hez is elérhető opcióként a 7”-os érintőképernyő, amelyről az összes média-, telefon- és navigációs szolgáltatás vezérelhető. Az opcióként elérhető új CITROËN Connect Nav navigációs rendszer a korábbinál könnyebb kezelhetőséget és akár 3D megjelenítést kínál. Az Apple Carplay™, Mirror Link® vagy au Android Auto protokollal is működő, opcióként elérhető Mirror Screen technológia jóvoltából pedig a csatlakoztatott, kompatibilis okostelefon és egyes alkalmazásai a központi érintőképernyőről is vezérelhetők.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-c-elysee

VARIÁLHATÓ
BELSŐ TÉR

Az új Citroen C-Elysée kompakt méretei mellett tökéletes kényelmet biztosítanak 5 utas és a csomagjaik számára. A tökéletes felfüggesztés és a könnyed kormányozhatóság minden utazást kellemessé varázsol. A 2/3–1/3 arányban osztott hátsó üléspad (változattól függően széria) lehajtásával a helykínálat tovább növelhető.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-12200723