C3 Fix 3.5% THM finanszírozás

C3 Fix 3.5% THM finanszírozás

KALANDOZZ KÉNYELEMBEN!

Kedvezményes indulóár: 3.720.000 Ft*

ŐSZI AKCIÓ FIX 3,5% THM FINANSZÍROZÁSSAL

PÉLDA A FIX 3,5% THM-RE
dacia-logan
A modellhez rendelhető felszereltségek

36 féle színkombináció*
Citroën Advanced Comfort®-tal
Számos vezetéstámogató funkció
Tempomat
Bluetooth telefonkihangosító
Klíma berendezés

CITROËN C3 MODELLEK KÉSZLETRŐL AZONNAL

A CITROËN SZUPERKÉNYELMES VÁROSI KISAUTÓJA, A C3 MOST 300 000 FT (1) KEDVEZMÉNNYEL ELVIHETŐ
citroen-c3
Néhány elem a gazdag felszereltségből:

Klímaberendezés
Bőrkormány rádióvezérlő gombokkal
Rádió Bluetooth telefonkihangosítóval
Sebességszabályozó és –korlátozó funkció Sebességtábla-felismerő rendszer
Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
82 lóerős benzinmotor kézi váltóval (kivéve a VF7SXHNPSKT639479 alvázszámú modellt, amely PT 110 motorral felszerelt)

Image
FEEL kivitelű készletmodellek néhány felszereltsége a fentieken túl:

Manuális klímaberendezés (széria),
4 hangszórós rádió, Bluetooth telefonkihangosító (széria), 
Ködfényszóró (opciós).

Image
ORIGINS kivitelű készletmodellek néhány felszereltsége a fentieken túl:

Kétszínű fényezés (széria),
Origins beltér hangulat és külső dekoráció,
Elektromos ablakemelők elöl-hátul (széria),
Automata klímaberendezés (széria),
Tolatóradar (széria),
Mirror Screen képes 7” érintőképernyő

Image
SHINE kivitelű készletmodellek néhány felszereltsége a fentieken túl:

Kétszínű fényezés (széria),
Airbump (széria),
Automata klímaberendezés (széria)
Tolatóradar (széria),
Mirror Screen képes 7” érintőképernyő
Sötétített hátsó üvegek (opciós),
Ülésfűtés (opciós)

*Jelen finanszírozási ajánlat 2019. 09. 16-ától visszavonásig, új Citroën C3 személyautó modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más Kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A Citroën C3 vegyes fogyasztása motorváltozattól függően: 3,3–4,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 88–111 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. és a Merkantil Bank Zrt. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot. A finanszírozás forintalapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36, 48 vagy 60 hónap lehet, a finanszírozási összeg legalább 1 millió forint, de legfeljebb 3,5 millió forint. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

A megadott 3,5%-os THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

 

1 Jelen készletakciós ajánlat 2019.10.24-től visszavonásig, de legkésőbb 2019.11.30-ig él, a zárt akciós készletlistán szereplő Citroën C3 modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modell konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárművekre érvényes, az akciós készlet erejéig. A hirdetésben szereplő C3 modellek vegyes fogyasztása: 4.7-5,0 l/km. CO2-kibocsátása: 108-110 g/km A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! 

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük, jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztráció.

 

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.