CARNET AUTÓ-FORRÁS

Üdvözöljük megújult
weboldalunkon, melyen
a CarNet csoport tagjaként
mutatjuk be képviselt márkáinkat,
tevékenységünket.

Az Autó-Forrás Kft.-t veszprémi magánszemélyek alapították 1991. decemberében. Ez volt az első márkakereskedés Veszprémben a Merkur gépjármű értékesítési időszak után. Jellemző az akkori viszonyokra, hogy az értékesítés a Hotel Veszprém különtermében zajlott, a szerviz és a raktár a város másik végében az Autóklub telephelyén volt. Kezdetben  a FORD márkát képviselték.

2016 év végén a Carnet csoport érdekkörébe került a kereskedés. A Ford felmondta a márkakereskedői szerződést. 1998 március 6-án egy új telephely építése után Veszprémben a Házgyári úton FIAT márka képviseletében folytatta tevékenységét a cég. A márka sok szép újdonságot produkált, így az új szalon hamar népszerű lett Veszprémben és környékén. A 2004-es Uniós tagságunk után a különböző gépkocsi márkák az uniós szerződést új Európai színvonalú és méretű márkakereskedés megnyitásához kötötték. 


2006. novemberében elkészült egy szép új impozáns szalon és szerviz a hozzá tartozó raktárral. Ezzel egy időben a régi szalon felújítás és átalakítás után a Hyundai képviseletét látta el. 2007-tól a FIAT mellé az Alfa Romeo is bekerült a képviselt márkák közé.

2009-ben a válság hatására a régi szalon értékesítésre került és a Hyundai az új szalonban osztozott az Alfa Romeo és Fiat márkákkal. 2006-ban az Alfa Romeo távozott a megyeszékhelyről és jelenleg a FIAT és Hyundai forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik az Autó-Forrás Kft.

A feltörekvő Hyundai nagyon szép sikereket ér el veszprémi képviselettel, rendszeresen az első öt helyezett között szerepel az országod listán, 2008-ban a második helyet sikerült elérni. A képzett, elkötelezett személyzet szem előtt tartja az Autó-Forrás mottóját: „Elégedett ügyfelek nélkül nincs jövőnk.”

Válasszon márkáink közül:

fiat-carnet
alfa-carnet
hyundai-carnet

CarNet Autó-Forrás kereskedéseink és szervizeink